diumenge, 27 d’abril del 2008

Mandonguilles.



Dissabte. El Pic Turbon és un cim de vaques, que fins i tot uns mandonguilles com som la Colla de Ciments Molins podem fer, doncs bé, la gran quantitat de neu que hi varem trobar convertí l'excursió en una gesta, obrint una via nova, vam perdre el camí sota la neu, que anomenarem Via Molins. Tots, tots hem arribat i hem fet un cim de vaques colgat de neu. Sense esquis de muntanya, sense raquetes de neu i sense dubtar-ho mai hem tornat a doblegar a la muntanya.................... i la muntanya ens ha deixat doblegats.
Diumenge. Sortida amb el Cavall fent la volta al Cim del Montcau, per Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Mura, Coll d'Estenalles i Matadepera. Acompanyat del Fernando, hem parat a Mura on hem pres una amanida i unes mandonguilles amb sèpia, només han sortit 58 Km., sortida absolutament de mandonguilles i és que estava trinxat del dissabte.

Balanç: Progressa adequadament!!!!!!!

1 comentari:

Álvaro ha dit...

Ja fa dies que no entrava, últimament estic liat i tinc poc temps.
Vaja cap de setmana que t'has pegat, el çturbó es un pic que m'agrada molt, no le pujat però he passat a prop i m'encanta. Segur que heu disfrutat molt amb la aventura.
I el diumenge si que va ser una bona sortida en condicions, jeje. Ja m'hagués agradat probar aquelles mandonguilles que segur que estaven molt bones.
Segueix així i cuida't