diumenge, 13 d’abril del 2008

Salutacions!!!!!!!

El món es pot dividir en dos tipus de persones, els que el diumenge arriben a casa a las set del matí i els que el diumenge surten de casa a les set del matí, i ho dic sense acritud!!!!

Amb una grupeta de la UC Sant Cugat, hem començat a pedalar sis valents a dos quarts de vuit del matí fent aquest itinerari: S.Cugat, Cerdanyola, Tiana, Argentona, Martorelles, Cerdanyola, Cementiri, Forat del Vent i altre cop S.Cugat. El recorregut no és exacta perquè no domino gaire les carreteres locals.

Hem trobat molts i molts grups de ciclistes, amb els que t'havies de saludar, educació obliga!!!. No he contat quants n'he vist, però si dic 500 poder em quedo curt, per tant, 500 salutacions com a mínim.

Anar en grupeta és millor, més divertit, et canses menys i sempre vas arropat.

Després d'aquests dies de pluja, definitivament la primavera ha esclatat, i com cada any, el tret de sortida el marquen el prats plens de gallarets, un autèntic espectacle que cal aprofitar perquè no dura gaires dies.

Balanç final: Excel·lent!!!!

Una salutació a tots el ciclistes..........i van 501.

* Han sortit 105 Km., 4.20H, i 501 salutacions

Primavera al Pirineu de Lleida.



3 comentaris:

Álvaro ha dit...

Així dona gust, trobar-te ciclistes per la carretera que anima molt i no com aquí, que de tant en tant et trobes a algú, si t'el trobes. I aixó de que en grup un es cansa menys no sé que dir-te, avui he sortit amb la unió de Tremp i he patit com un c...ó, la culpa, el Xavi Boneta, es un altre company d'aventures.

JORDI ha dit...

Bon entreno Alex,la pujadeta del cementiri toca els kuions oi ?? jejeje llastima que es curta.

Avui e anat a la marcha i no vull donar dades,perque demá publicaré la cronica al blog,només puc dir que no a anat malament pero tampoc a anat perfecte !!

Ens veiem Alex ;) cuidat

Alex. ha dit...

Alvaro. Molts i molts ciclistes, no m'imaginava tant ambient i tant companyerisme, molt bon rotllo!!!!. Ànim amb la teva progressió.

Jordi. Ja he vist que vas acabar la Marxa, ets una màquina. Espero la teva crònica. Et coneixes bé les rodalies de Barcelona, eh?.