dissabte, 21 de febrer de 2009

Llibres.Divendres vaig passar pel quiròfan, assumpte menor; estava tranquil i serè, doncs, pel pensament només m'hi corria la pau que dona saber-se protegit per un exèrcit d'isards, cabirols, muflons, guineus, erminis, galls fers, esquirols, fagines, bernats pescaires, picots negres... tan sols demanava que quan el cap em deixes de donar voltes, se'm tornés a quedar mirant cap a la Moreneta!

Ara, descans i repòs, amics i companys, afecte i estima... tot immerescut!!!

Un detall per agrair: "1001 Libros", amb el subtítol, "Que hay que leer antes de morir", escrit per Peter Boxall i José Carlos Mainer de l'editorial Grijalbo.
Compendi de mil un llibres de gran qualitat, que a manera de post de no més de tres-centes paraules situa cada autor i el seu títol, enaltint els seus mèrits.
Transcric del próleg: La ficción en prosa vive con tantos aspectos y en tantas lenguas diferentes, en tantas naciones y siglos, que una lista como esta se hallará siempre, y siempre deberá estar, marcada, formada y deformada por lo que deja fuera.
Transcric de la contraportada: Que otros se jacten de las páginas que han escrito; a mí me enorgullecen las que he leido. Jorge Luis Borges.9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Espero que et trobis molt bé :-))

I no sé on t'haurà quedat mirant el cap... però que la Moreneta mira cap a tu, això segur :-))

Precioses les fotos i molt maca la cançó ;-)

Jordi ha dit...

Celebrem tots la teva tornada al món dels convalescents. Molt bona recuperació!

Alex. ha dit...

Assumpta i Jordi, gràcies a tots dos, la recuperació va molt bé, aviat tornaré a trescar corriols... espero!

La Moreneta i jo, ens mirem mutuament!

òscar ha dit...

m'assabento de la teva petita intervenció quan ja quasi bé deus estar tornant a grimpar pel món, alex.

tot i que els meus ànims t'arriben un pèl tard, miro de compensar-ho oferin-te una petita versió en acústic del gran homentage que la trinca tributà a la vila mollerussa ...

"los prados son verdes,
el cielo es azuuuul,
las vacas pasturen
i ensenyen el cuuuuul
a mollerussa mon
amouuuuuuuuuuuuuuuuuur"

kokamuskes ha dit...

Cuida't i fes una bona recuperació. Si no, qui trescarà per les muntanyes i ens les portarà a les pantalles del dia a dia?

Alex. ha dit...

Òscar, aquesta "a capella trincaire" és digna de ser en el Costumari, no et demano pas que la desconstrueixis o... en Woody Allen s'hauria de buscar un altre feina.
Gràcies pels ànims en forma de vers.

Gràcies també Ramon, i enhorabona per aquesta 5ª edició. Et veig amb el Premi Planeta, Ramon Llull, Nadal i sobretot el Premi Bona Persona!

Jordi ha dit...

Gran la Trinca, el dissabte al sopar amb els amics (després de la derrota del Barça al derbi) va sortir la del: "Manolo, Fraga Iribarne, amb aquesta mala llet que no la salta un gitanooooo...". Aquesta a capella no, però amb música de fons...

Assumpta ha dit...

Pobre Jordi, no es pot treure la derrota del cap... uhmmm està molt afectat.

Tot bé, Alex? :-)

Molt bona la capella, Oscar jajaja... però jo també prefereixo que aquesta no la deconstrueixis, jajaja

Alex. ha dit...

Jordi, si guanyeu el derbi... et veig al Telenotices cantant a capella:
"los prados son verdes,
el cielo es azuuuul,
las vacas pasturen
i ensenyen el cuuuuul
a mollerussa mon
amouuuuuuuuuuuuuuuuuur"

Assumpta, anem a poc a poc però... bé. Penso que els propers caps de setmana seran més de fer fotos que no pas de caminar!!