diumenge, 10 de maig del 2009

La Cobla.



Continuo en un estat absolutament montserratí!!!

Avui, he repetit exactament la passejada del passat dissabte. El dia ha començat amb boires per continuar amb un horitzó de calitges, força gent caminant i escalant, Sant Jeroni concorregut i el Monestir silenciat sota una cobla de sardanes!

Començo a enyorar el Pirineu!





12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Alex :-)

Algú t'ha dit que Elton John és un dels meus intèrprets preferits... M'agrada molt, moltíssim.

Unes fotos magnífiques :-)

Sergi ha dit...

Bona nit. Arribo aquí empès per l'Assumpta, una força de la natura. Casualment, avui jo també he passat per Montserrat, però he passat de llarg, eh, i com sempre em quedo embadalit mirant la muntanya i les seves curioses formes, pensant com es possible que tingui aquestes estructures tan singulars. Tot un misteri.

Jordi ha dit...

Alex, veig que vas entrenant-te per complir en condicions la promesa tripletista. Si vols, pots apuntar-te a la modalitat sub 30 (menys de 30 minuts) des de Monistrol fins al Monestir. Que la Moreneta t'ajudi!!

Ahir vaig passar per Montserrat jo també, de tornada de la Marxa Romànica de Navàs. Si ho arribo a saber, paro i pujo!! Després de 80km m'hagués anat bé per desentumir...

neus ha dit...

M'agraden les sardanes... i enyoro l'Alta Garrotxa! i amb el temps que fa que no camino, quan hi torni serà terrible...

Unes fotos molt interessants!

òscar ha dit...

d'això s'anomena stage subliminal del repte anginesc.
jo, seguint les directrius d'en jordi "capri" casanovas, pujo i baixo les escales del metro fontana uns quants cops al dia. estic, amb tant puja-baixa, conreant uns bessons dignes d'un jugador professional de futbol!!!

J.M. ha dit...

Un blog interessant.
I unes fotos boniques.

Alex. ha dit...

Assumpta, no sabia que t'agrades l'Elton John... pujarem a Montserrat cantant Your Song!!

Xexu, el misteri és l'Assumpta, que amb el seu gran cor, el dia que la posem al costat de Montserrat, li farà ombra.
Dius:"Embadalit!!", embadalim-nos doncs.

Jordi, de saber que venies de fer La Romànica, enganxo per un costat a l'Abat i amb la Moreneta a collibè, t'anem a rebre al creuament de Monistrol, baixant pel camí dels tres quarts... modalitat sub 30(menys de 30 minuts).

Elur, queda pendent una passejada per la teva terra... i farem fotos!

Òscar, pujant a Montserrat, ja n'hi havia que anaven amb la samarreta del Barça... hi ha ganes; imagino que a les escales de Fontana també!!

Jeroni, no tothom pot dir que el punt més alt de Montserrat duu el seu nom.
Gràcies!

Assumpta ha dit...

Quina gràcia em fa veure a XeXu i Jeroni aquí :-))

Jajajaja Alex!! És que em vaig equivocar en redactar el meu comentari!!! Em vaig oblidar un interrogant, ara m'adono!! :-))

Havia de dir "Algú t'ha dit que Elton John és un dels meus intèrprets preferits?" :-) Era una pregunta que tampoc esperava resposta, era una forma de d'afirmar el que estava preguntant, però amb l'oblit fa un efecte molt estrany!! :-))

Elur, si ets caminadora també... cap a Montserrat!! :-)) que jo t'anomeno representant dels rostres pàl·lids-iniestins :-))

òscar ha dit...

les escales mecàniques de fontana són, cada dia, un bull de penitents pujant i baixant intueixo que com a promesa per un futur barça tricampió, germà anginesc.
hi ha individus mancats de romanticisme que diuen que simplement és gent que va cap a la feina. molt mancats de romanticisme, vull dir!

Jordi ha dit...

Alex, t'exhorto ara mateix a que la següent cançó del bloc sigui la de Your song!! Per tu, per mi, per l'Assumpta, per l'Òscar i pel repte!

Òscar, si la bessonada creix, això va per bon camí. Un altre que pujarà la muntanya en menys de 30 minuts. Sisplau, no em feu quedar malament i no em deixeu enrere. Ja tinc la samarreta del Barça preparada per Montserrat.
ah!! No et deixis enganyar. No van a la feina. Llegeixen blocs i ells també entrenen. El tema del tratjo i la corbata i les sabates de tacó és pura façana per disfressar les seves intencions!

òscar ha dit...

per cert, germà jordi: ahir tarda vaig tenir un petit miratge i em va semblar veure't passar per carrer verdi amunt més o menys a les sis de la tarda.

va ser un miratge, oi?
em cal beure més aigua enmig del desert que era ahir la barriada de gràcia amb tota la solana damunt del meu cap?

ps: mai et farem quedar malament, capri anginesc. si cal pujar a montserrat sense el triplet a la butxaca, s'hi puja! (aquesta és una possibilitat que, de moment, no contemplo. la de no triplejar, vull dir!)

Assumpta ha dit...

Aaaah!! jejeje no havia vist aquests comentaris fins ara!! :-))

Gràcies Jordi per haver demanat Your song!!! :-)))