dilluns, 5 de maig del 2008

Minairons.



Quatre dies al País Basc, fent lo que s'havia de fer, estant per lo que s'havia d'estar i...... oh regal!!!!!.... dos dies de Cavall de Rodes, entre prats d'un verd nou i amable que tot ho embolica, esquitxats pel vermell dels gallarets, pujant ports coberts de fagedes, roures, alzines, pins, castanyers......a cada revolt hagués baixat del Cavall per anar a cercar alguna mena de Minairons. Un Bernat Pescaire i un Xoriguer em van mirar.

I si amb això no en tenia prou...........Santi!, cicerone de luxe, ciclista graduat amb Quebrantahuesos i pràcticament oriünd del lloc. No podia demanar més.

Estreno càmera de fotos més manejable, de moment faig proves. Ja no se m'escaparà cap detall.

Gracias Santi, repetiremos seguro!


* Van sortir 140 Km. en dos sortides i 140 llocs on vull ficar-m'hi el proper cop.












4 comentaris:

Santi ha dit...

Bueno, veo que has reflejado muy bien las excursiones ciclistas de este fin de semana en el País Vasco. Aparte de comprobar que estás en plena forma, veo ahora también que las fotos son muy buenas. Además, el domingo por la tarde empezó a nublarse y hoy ya ha llovido (gracias a esto el paisaje es tan verde como dices, pero la faena es que casi siempre que quieres salir con el "cavall de rodes" llueve o puede llover y no apetece). Vamos, que tuviste una suerte excelente... y yo también. Espero que podamos repetir salida "txirrindulari" (ciclista) aquí o allí.
Un abrazo del guía local
Santi
(Y recuerdos a todos los visitantes del blog)

Alex. ha dit...

Santi, repetiremos aquí y allí...y en alguna marcha ciclista también.
Gracias por todo!!!

Álvaro ha dit...

Alex, veig que no pares i que t'ho passes molt bé. Aprofita tot el que puguis, jo també ho faria, i esque aunque durant el dia tinc algo de temps per fer coses, quasi mai puc surtir a fer excursions d'aquests tipus.
I a veure si vas a fer alguna marxa que segur que estàs com un roure

Alex. ha dit...

Alvaro, tant aviat com pugui faré una marxa ciclista, ganes no em falten. Lo del roure, de moment ho deixarem en un rouret!!!

Cuidat!