dilluns, 1 de setembre del 2008

Imatges d'estiu.



Després de no actualitzar el bloc durant un mes, hi torno amb moltes ganes.

Durant els primers dies d'agost em trobava pesat amb el Cavall de Rodes, però a poc a poc vaig anar fent-me a la bici. Gairebé he aconseguit sortir tots els dies, si bé és cert que cap dia he fet més de 80 km. Estic content, he aprofitat els dies.

Pel demés, pesca amb mosca, excursions a la muntanya, canòniges i migdiades, algun llibre sota l'ombra d'un pi, fotos per copsar el moment...

Tant de bo que tots hagueu tingut unes bones vacances.










4 comentaris:

Álvaro ha dit...

Veig que has aprofitat bé les vacances i tornes amb les piles carregades.Jo com ja has llegit he acabat malament l'agost, però res d'importancia. Ara a actualitzar el blog més sovint per estar informats.

Cuidat

Alex. ha dit...

Alvaro, tot va quedar en un ensurt, això és lo important. Tens molta raó quan dius que s'ha de dur sempre el casc!!!

Ànim que encara queden curses... i et veig al davant!

Jordi ha dit...

Bones!! Tot torna a la normalitat i, com no, els blogs ja treuen fum!! Me n'alegro que hagis passat unes bones vacances i que les hagis aprofitat tant bé!! Collons, no has parat: esport i relax amb llibres inclosos. Què més es pot demanar?

Alex. ha dit...

Jordi, efectivament ja hi tornem amb els blocs, veig que ja t'has llicenciat amb el UTMB, ets una "màquina"!!!!!... però, a més a més de menjar molta pasta, us vareu dopar o no?

Aquest estiu vaig conèixer un home de Figueres, aficionat a fer grans caminades, s'entrenava donant voltes al Castell de Figueres... home!!, poder tampoc és això, no?, però si a ell li serveix, doncs val!

Deu!