dimarts, 8 de juliol del 2008

Dies d'il•lusió.



La meva il.lusió d'aquests dies era trobar maduixes de bosc, doncs bé... ni una!!, dos o tres setmanes més i surtiran. De fet, de fulletes de maduixa, n'és ple, ja les tinc localitzades i numerades de cada any.

Una altre il.lusió d'aquests dies hagués estat poder fer la Travessa Núria Queralt, una de les Marxes més dures que hi ha a l'univers mundial i part de l'estranger, però durant el mes de juliol tinc el cap a un altre lloc... a la feina!.

L'ultima il.lusió d'aquests dies ha estat anar a la Font, sols em faltaven els anissos!

Collir maduixes, fer la NQ i menjar anissos a la Font... tres dies d'il.lusió.

* Una hora de rodillo... torna l'il.lusió!

Us recomano llegir aquesta crònica de la NQ del Jordi, és la historia d'una superació personal a cops d'il.lusió, molt real... un bloc a seguir!!
















Boscos de maduixes.


















Travessa Nuria Queralt 2008


















Font de la Roca.

7 comentaris:

Jordi ha dit...

Alex, gràcies per la menció del meu article! Que Déu t'ho pagui amb molts... ummm intents i pocs fills, es sol dir!! jejeje

Ah!! Per cert, jo quan vull maduixes baixo al super del costat i les compro!! jejeje Encara que poso la mà al foc que no són tan bones com les teves, i el fet d'anar-les a collir al bosc és tot un plus afegit.

Alex. ha dit...

Jordi, gràcies a tu per la crònica. Debies patir lo teu, doncs normalment els teus monòlegs són més irònics i aquest no ho era gens!!!. Veig que t'has recuperat ràpid ja que avui has escrit en la teva línea habitual.

Apa siau!

Jordi ha dit...

Sí, és curiós com el cansament o l'estat d'ànim pot fer que un s'expresi d'una o altra manera.

Alex. ha dit...

Jordi, ets famos... surts a més d'un You Tube!!!

Jordi ha dit...

Perdona, què m'estàs dient? Pots passar-me les adreces?

Alex. ha dit...

Aquí!!!

Jordi ha dit...

jajaja Sí, sí!! La vaig fer amb el Jaume i aquest video el va gravar ell i va penjar-lo. Ara no me'n recordava!! jejeje Quin fred fotia!! Estavem a 8 o 9 graus sota zero el mes de novembre, crec...