dilluns, 21 de juliol del 2008

Cavalls, maduixes i la Nit del Gall.



Sortida en bici el dissabte al matí, de Ripoll a Castellar de n'Hug pel Castell de Mataplana i tornada per La Pobla de Lillet, fent el Coll de Merolla. Vaig passar molta calor, molta!















Amb el Pepe, el Cèsar i el Jordi.

Dissabte a la tarda, no vaig collir més maduixes per que no vaig voler. Aquest any n'hi ha per tots, no ens les acabarem pas, són el caviar dels fruits silvestres



















Dissabte al vespre, estava apuntat a la II Nit del Gall del Club Excursionista Ripoll, fins cinc minuts abans no sabia que era, m'havien dit que s'havia de caminar, res més. Bàsicament és una cursa d'orientació i has de córrer com si et perseguís el dimoni, buscant unes balises que l'organització, mitjançant un planell, et diu per on són...per on i no on, vull dir que cadascuna s'ha de trobar en un radi de 50 metres, pam més o pam menys, i a més a més de nit. La primera que faig, menys mal que anava a roda de tres autòctons que coneixen el Bressol de Catalunya millor que Guifré el Pilós, millor que l'alcaldessa, si no... encara estic buscant les balises.














Amb en Salvador abans de sortir.














El Salvador, l'Andreu, jo i l'Eduard.

* 65 km a Cavall de Rodes suant el mallot de valent, 5 km. corrent com un boig pels carrers i voltants de Ripoll... i dos hores collint maduixes... la Triatló Prepirinenca!

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Sempre pots fer maduixes en almíbar...

Alex. ha dit...

jajajajajajajjaja... en almívar no!, confitada voldràs dir!!!

Salvador ha dit...

Eps, una mica enganyat si que et vaig portar però sempre és bo provar coses noves. Ja veus, des que vas provar això del cavall em consta que no pares. Tot hi el patiment ara ja podràs fer de guia turístic de Ripoll amb el carnet per fer visites nocturnes guiades i tot.
Per tot sants hi tonem, en aquest cas la cursa serà diürna i totalment per muntanya, sempre al voltant de Ripoll.
Vinga molta força a les cames i bones vacances.

Alex. ha dit...

Salvador, m´ho vaig passar molt bé, tan de bo m'enganyin sempre així.

Per Tots Sants, cada any, faig la Travessa del Carlit, de Porté a les Bullosses, se m'acumula la feina, però a poc que pugui faré la vostra cursa.

Canya a la mandra!!!