dijous, 5 de juny de 2008

Sóc pas Mestre!!!Segueixo molt i molt motivat amb el Cavall. Aquest estiu miraré d'anar amb bici a tots els pobles, o millor dit, llogarets del Pallars Sobirà, hi aniré amb en Joan Bellmunt i Figueras i el seu magnífic llibre anomenat Fets, Costums i Llegendes del Pallars Sobirà, us el recomano perquè és ple de cultura popular, és d'una humanitat magnífica. Llegir-lo és com ensumar, copsar, palpar, gaudir, veure i tot el que vulgueu afegir-hi, en un altre temps...així ho he sentit al resseguir les lletres d'un folklorista, un Mestre de la Terra.

Ja m'agradaria saber-ne com ell, però...sóc pas Mestre.

A Pagès Editors hi trobareu aquest llibre què forma part d'una col·lecció sobre els llogarets de les comarques de Lleida, te més de 30 volums. Si em voleu fer feliç, regaleu-me qualsevol què encara no tingui, consulteu-me abans si us plau.

* He fet la Vall d'Estaón. Passant per Surri, Anàs, Bonestarre i Estaón en una hora de rodillo. Tot el que he vist ho explica molt bé en Joan Bellmunt en els seus llibres i amb l'imaginació els hi he donat vida.
Estaón. Pallars Sobirà.