divendres, 11 de desembre de 2009

La Nadalenca Panera.Aviat arribarà el Llibre Electrònic, deixant enrere el suport de paper i tot el seu romanticisme propi; l'encant del tacte, el punt de llibre, el xiuxiuejar de les pàgines, diferents olors...

El llibre electrònic, com ara la bloc-esfera, ens ajudarà a aprofundir més en el sentit immaterial del romanticisme, creant lectors més puristes, més lliures, menys acotats.

Quan em feu arribar la Nadalenca Panera... poseu-m'hi un Llibre Electrònic.9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jo no tindré Nadalenca Panera, però si algú em vol regalar alguna cosa, doncs jo accepto, eh? :-)

No dic que faré l'any que ve, o l'altre o... però, de moment, m'agraden més els llibres de paper :-))

Vaig a escoltar la cançó perquè en obrir la finestra de comentaris s'ha tallat jejeje

Per cert, quina preciositat de fotos!! :-))

òscar ha dit...

A la panera que t'envio, amic Àlex, a més de llibres electrònics a "cascoporro" hi trobaràs un grapat d'abraçades que, virtuals o no, són ben sinceres.

També un caganer d'en Fèlix Millet (lo més "cool" aquesta temorada) i un entrepà liofilitzat de carn arrebossada per aquells moments en que calgui un pèl de sort.

elur ha dit...

Doncs marxant un paneró amb 365 abraçades i bones caminades plenes d'alegria.
Els llibres electrònics... doncs també, va. Però jo tiro més cap a l'Assumpta, el paper m'agrada molt, sobretot reciclat!
Un petó!

Jordi ha dit...

Jo em quedo de totes totes amb els llibres de paper. No fotem, que tenen més encant!

Jo a la panera col·laboro amb turrons Mairena, neules Feliu i cava Bachs. Ah! I escopinyes negre de Banyoles! Me les deixava!

Amkiel ha dit...

Amb això del llibre electrònic tinc un gran dilema. M’agrada moltíssim llegir i encara més el tacte dels llibres, la seva olor el primer cop que s’obren, el passar pàgina i haver de comprovar que no hagin passat dos, posar el marcador com una banderola en el cim de la delectança. Però sé que és insostenible que tothom puguem gaudir d’aquest delit, en els boscos pensant, clar està. I per tot plegat sento proper el sacrificar-me per allò que estimo, passant-me a la fredor electrònica.

Tanmateix, també penso que encara està massa verda aquesta tecnologia, a més de pocs títols disponibles. Potser per la panera de l’any que ve. Mentrestant intentaré llegir el màxim possible a la vella usança.

Hoang Minh ha dit...

Instead, they might just ask for something like a memory booster only during examination period.Dell 1320 tonerAuto Warranty

Hoang Minh ha dit...

r4it support in londonAn interesting fact to be noted here is that, jet lag is only caused by traveling from east to west or vice versa directions, irrespective of the duration of the flight.

Hals ha dit...

This depends on body weight and the strength of the lungs. VO2 max is an acronym for maximal oxygen uptake and is also known as aerobic capacity, aerobic power or maximal oxygen uptake.
What is Capsiplex?charm bracelet charms

Hals ha dit...

Sometimes, metabolic acidosis can occur even without the excessive production of acids, when the kidney fails to excrete them through urine, which can be a symptom of renal failure.
SeksdatenCasas Rurales