dilluns, 8 de desembre del 2008

Metge de Poble.



De la mà de la grip, he passat aquests dies al Pirineu de Lleida; el metge del poble era un home fet amb l'entorn, no semblava pas doctor sinó un més del lloc, gens pretensiós, parlava bé i és feia entendre, em va receptar lo propi i descans.

No m'he sabut estar gaire quiet; el Paracetamol, l'Acetilcisteina i el Flutox alleugerant la grip, voltar i recrear la vista... la curen!











7 comentaris:

Jordi ha dit...

Bé, doncs espero que ja estiguis recuperat de la grip. Jo aquest any, res de res: ni costipat, ni grip, ni febre... En fi, que no sé què fer per agafar la baixa... De totes maneres, espero no fer-ho durant un pont, com tu, que això ja és mala sort!

Jo no sé d'on treus les fotografies que penges, però son francament molt bones!

Alex. ha dit...

Jordi, encara estic engripat, feia anys i anys que no n'agafava una de forta. Tot i això, no m'he sabut estar al llit.

Les tres primeres fotos són fetes el dilluns a la Vall Farrera; les de la neu són del dissabte, hi ha un munt de neu. Gràcies!

òscar ha dit...

la grip és omnipresent i infidel per natura; pot estar de pont amb tu i, alhora, no abandonar-me del tot a mi la molt pilingui!!!

Alex. ha dit...

Oscar, la grip és una pilingui total!!!

Què tal toques el piano?

òscar ha dit...

jajajaja; de menut, i en flauta, sabia tocar allò del "dans le pont d'avignon". feia, si no recordo malament, sol sol sol la la la si do re ...

sempre podriem fer un playback, no?
i sempre que no sigui al incandescent liceu, està clar!

Alex. ha dit...

Jo, per la música, sóc un negat absolut, el playback salvaria el Liceu de unes flames assegurades!!!

Avui cantaré i tocaré el flautí, poder així acabo de fer net amb la grip.

Bètica ha dit...

Després d'haver passat pel 'dispensari' amb tu al pirineu lleidetà corroboro el que dius del metge de poble, encara que al cap de 2 anys fos una dona alemanya, feta a l'entorn també. Aquest és el meu primer post al teu blog, no serà l'últim i espero que tu també hi tornis!!