dimecres, 16 d’abril del 2008

Tardor a la Pleta del Prat.









Sapigueu tots el lectors ciclistes del bloc, que la carretera que va fins al Refugi de La Pleta del Prat ja te asfalt nou, per tant és ideal per pujar-hi amb bici. Aprofite-ho, és un lloc d'una bellesa espectacular, on totes les estacions de l'any es viuen al màxim.

* Una hora de rodillo i motivant-me pel cap de setmana, avui he suat menys i he fet lo de sempre, això deu ser bo, oi?

4 comentaris:

JORDI ha dit...

Molt be Alex,si suas menys es bona senyal,vol dir que comences a posarte en forma,aixi que a continuar que no pots adormirte in the laurels !! jejeje
Ahir vaig fer a la tarda 4h:05m de entreno i em trobo molt be,avui només 1h de rodillo pero trankil que demá vull fer uns altres 100 kms i ja veurem que faig disabte i diumenge,aquesta setmana la volia per castigarme a fer kms i em sembla que aixo faré pero no descarto lo de anar a Vic,no se quants kms son ni que es puja ni res,pero seria un bon entreno segur,la setmana que ve si que tinc cursa a tremp que es la trempedalada de mountain bike i aniré que tinc que aprofitar que estic a casa i no tinc que matinar per agafar el cotxe.
Ens veiem Alex,cuidat i a donar canya !!

Álvaro ha dit...

Ja veig que tu també et pujes al carro de tindre un blog modern, amb el contador i la mùsica. Ara no caic on es la Pleta Verda, però hi haurà que anar a probar de totes maneres. I les fotos molt guapes, les fas tu o les agafes d'algun lloc?

Alex. ha dit...

Jordi. Estic pendent del temps, potser que demà al vespre passi pel Llac Negre, ja t'ho diré. Amb el rodillo no em guanyes, segur!!!!!

Alvaro. La Pleta del Prat es aquí. Les fotos les fa la meva càmera, jo només li dono al botó. Ja veuràs con aviat surts del forat i més fort encara, segur!!!!!!!


Deu!

Álvaro ha dit...

Ja m'en recorde on es la Pleta Verda, si vaig pujar aquest estiu passat ahi. Si han arreglat la carretera ja es una altra cosa, perque quan vaig pujar semblava que feia ciclicros, hi haurà que tornar a anar