divendres, 4 d’abril del 2008

La Porta del Cel.

El cansament de la bici/rodillo és diferent, m'hi vaig acostumant cada dia més. Els progressos, al principi són ràpids i evidents i per tant gratificants, tant gratificants com els moments que vaig passar, al estiu del 2005, fent la Travessa de la Porta del Cel.

* Una hora de rodillo, la samarreta molla i molt content!!
















Pica d'Estats el 18 d'Agost de 2005 a les 8.44 AM. Fred, aiguaneu i molt content!!!

5 comentaris:

Marc Vilanova Marsà ha dit...

Hola Alex!!
Ja tens raó, molta raó!!Les curses es guanyen amb el CAP més que amb les cames.Si bé és cert que si no tens cames no faràs res, si no tens cap tampoc!Gràcies pel consell amic!!
Que passis un gran cap de setmana amb el Cavall de Rodes!

Álvaro ha dit...

Molt bé Alex, ara ja estem tots amb un blog per la bike. Aniré seguin-te també per vigilar que no es poses més fort que nosaltres. Espere disfrutar molt del teu blog i de les fotos tan maques que fas.

Alex. ha dit...

T'ho agraeixo molt Alvaro, no pateixis que no us atraparé pas amb la bici i ara que et comences a posar en forma menys!!!!!. Miraré de ser constant amb el bloc i sobre tot amb la bici.
Posaré fotos i...........YouTube, com no!!!, oi?

Sort a Sabadell, et vigilo!!!

Alex. ha dit...

Marc!!!!
Cames i Cap, tot alhora!!!!

qwadro_fx ha dit...

Hi. Your blog is so beautiful, it's very logical layout. I also want to make a good blog like yours but not impossible. I was lucky to know your blog, I will visit often. This article is very interesting and meaningful. Thank you very much. Hope you do not delete my signature ! Thank you very much! :)
Quality Veterinary Anesthesia machinesengagement rings