dijous, 10 d’abril del 2008

Descansar cantsant-se.

El tedi, la monotonia i el avorriment són els pitjors enemics del rodillo. Què es pot fer al llarg de una hora damunt la Trona?...........descansar!!!!!, com?..........mirant, escoltant o pensant. És clar que si et canses molt, doncs tampoc descanses!!!!, paradoxes del esport.

Motivació i constància. Per això, sempre porto el bidó ple de il·lusió!!

Diumenge tornaré a agafar la bici, espero que las tres sessions, de "descanscansat" d'aquesta setmana, damunt el rodillo es notin, si no, li dic a la botiguera que em torni els cales.


* Una hora de rodillo, descansant cansant-me i etc,etc.
















Estaon. Pallars Sobirà. Un llogaret per descansar-hi.

3 comentaris:

JORDI ha dit...

No se si ho fas o no,pero tu que li donas canya al rodillo,baixat algun pla d´entrenament d´alguna web per fer series amb el rodillo,aixo et fará millorar mes rapid,busca per al google,a veure si en trobes algo.
Ja em dirás Alex.
Cuidat !!!!

Marc Vilanova Marsà ha dit...

Hola Alex!
Sobre això que diu el Jordi, té raó.Si et vols cansar una mica més eh...Jo et puc passar alguna cosa.Si ho vols avisa'm!
Cuidat i força amb la burra!

Alex. ha dit...

Jordi. Gràcies pels informes. Seguiré el teu consell, planificaré un pla d'entrenament, diguem algun lloc d'Internet bo, segur que tu en saps més d'un.
Ah!!! 1.88
Cuidat!!

Marc. Així ho faré, planificació amb el rodillo. No deixis que el Alvaro es rendeixi, ok?. I a mal temps (pluja), bona cara!!!. I aquest cap de setmana, com sempre.....Cames i Cap!!!
Cuidat també!!

A tots dos. alex_costam@terra.es