diumenge, 29 de juny del 2008

Un rajolí al Bachimala.



A la Vall de Chistau, fent frontera amb França hi ha el Pic de Bachimala, una atalaia des d'on es veu bona part dels pics més emblemàtics del Pirineu central com són l'Aneto, la Munia, el Mont Perdut, el Posets, el Perdiguero, els Astazus... i altres cims menors.

El dia era perfecte, ni un núvol i visibilitat absoluta, calor i poc vent, molta gent fent la mateixa ruta... un dia de somni, un dia perfecte!
No vaig poder arribar al cim, doncs un company va tindre un pinçament de nervi a l'esquena i vàrem tornar enrere, tot i així ja érem pràcticament al cim, per tant... el dono per fet, sols quedava crestejar fins la Punta del Sabre què és a tocar del Gran Bachimala.
La resta de companys, un cop fet el cim, van baixar per l'altre cara del pic, fent una circular.
Com que en tot el trajecte no hi ha la possibilitat d'agafar aigua de cap torrent, van fer just, més d'un es va quedar amb la cantimplora buida... dos hores més d'excursió i es maten entre ells per un rajolí... bona experiència!

Pel Refugi de Viados, inici de l'ascensió al Bachimala, hi passa el GR11.












2 comentaris:

Jordi ha dit...

Bones fotos i vistes impressionants.

Alex. ha dit...

Jordi, és un lloc molt fotogènic i amb un munt de possibilitats per fer-hi excursions. Ves-hi!
Ànim amb la NQ(NuriaQueralt), en a mi em tocarà anar a buscar maduixes, m'enrecordaré de vosaltres... si fa calor, al tanto els últims kms. perquè el sol pica de valent.